STAGE HBO BOUWKUNDIGE TEKENAAR

 

Ben jij toe aan een nieuwe stap en wil jij graag laten zien dat je uitblinkt in (technisch) tekenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bij Van der Linde Architecten zijn wij opzoek naar een Technisch Tekenaar die van aanpakken weet. Samen met je collega’s zorg je dat het product dat je maakt voldoet aan de eisen van de klant. Door de exclusiviteit van Van der Linde Architecten is er zelden een tekening die jij twee keer maakt.

Als Stagiair Bouwkundig Tekenaar draai jij volledig mee in het projectteam en verwerk je alle projectgegevens gedurende alle fases van het project. Je bent enthousiast, gedreven, je hebt een brede interesse en wilt graag het vak leren. Het proactief meedenken over nieuwe tekenmethoden en procedures stellen wij enorm op prijs. Wij bieden je een mooie werkervaring op bouwkundig vlak.

Je bent vanaf de ontwerpfase tot de technische uitwerking verantwoordelijk voor het verzorgen van de technische uitwerking van je je eigen projecten

Je zult te werk gaan met Autocad en Revit

Zowel zelfstandig als in teamverband werken

 

Functiecriteria

Je bent bezig met opleiding bouwkunde HBO

Ervaring met AutoCAD en Revit

Je past in een betrokken team vol enthousiaste mensen

Je hebt een scherp oog voor detail

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Je bent minimaal 4 maanden fulltime beschikbaar

 

Wat wij jou kunnen bieden?
Het team van Van der Linde Architecten combineert al vele jaren expertise op het gebied van architectonisch en duurzaam bouwen. De ontwerpen van het bureau vallen op door een sterk expressief karakter met een warme uitstraling en de nadruk die is gelegd op functionaliteit en gebruikswaarde.

 

Van der Linde Architecten is een architectenbureau en is gevestigd te Deventer.

Het huidige team van Van der Linde Architecten bestaat uit zeer enthousiaste en kundige medewerkers. Van der Linde Architecten is actief in binnen- en buitenland op het gebied van commercieel vastgoed, carevastgoed en de particuliere markt in het hogere segment en beheerst het gehele proces van ontwerpfase tot oplevering.

 

De architectuur is herkenbaar als zijnde modernistisch in de ruimste zin van het woord.

Van eigentijdse boerderijstijl tot strakke, moderne woningen en gebouwen. ,,Less is more’’.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze opvallende kleuren en materialen bepalen het architectuurbeeld.

 

Wij bieden je een afwisselende en inspirerende stageperiode waarin je op alle schaalniveaus binnen verschillende projecten werkt. Je krijgt kansen om alle kanten van het vak te leren. We vragen je om minimaal vier maanden bij ons te blijven en bieden een passende stagevergoeding.

 

Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Van der Linde Architecten stuur dan een e-mail met een motivatiebrief, CV en een beknopt portfolio (max. 8 Mb) naar info@archlinde.com

De stageplek is per direct beschikbaar.
Dus als het jou aanspreekt, aarzel dan niet en laat van je horen.