Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
v
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Kantoorgebouw Leferink-Adviseurs in Holten

Nieuwe entree Holten

 

Bezoekers welke Holten binnenrijden krijgen een steeds markantere aanblik.

Het accountantskantoor Leferink is in het centrum van het dorp uit het jasje gegroeid. Leferink kocht de grond, waar eerst de kringloopwinkel was gevestigd, al een aantal jaren geleden. Hij was van plan er een jaren-30-pand neer te zetten, maar de uiteindelijke vorm is meer klassiek-modern te noemen.

De grote vierkante vorm bovenaan is helemaal van koper en de stenen zijn heel bijzonder en ontworpen door 

Van der Linde Architecten. Leferinks pand biedt plek aan zo’n vijftien medewerkers.

 

Opdrachtgever: Leferink

www.leferink-adviseurs.nl

 

Architect: Van der Linde Architecten