STAP 1 IN HET PROCES 

KENNISMAKING

Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken wij persoonlijk uw wensen over uw nieuwbouw, verbouw of renovatie.  Wij zullen samen de locatie, budget, duurzaamheid en referenties bespreken zodat wij van start kunnen met een gezamenlijk vastgesteld Programma van Eisen (PvE).

01. 

PROGRAMMA VAN EISEN (PvE) 

Het programma van Eisen is de basis van het ontwerp. In het PvE is nauwkeurig omschreven wat er van ons wordt verwacht. Een ontwerp komt nooit ineens tot stand, maar doorloopt enkele fasen.
Na elke fase toetsen wij samen met u of dit nog aansluit op PvE of wij brengen gezamenlijk hierin wijzigingen aan. Zo vervaardigen wij samen het voor u perfecte ontwerp.

 02. 

BUDGET BEPALEN

De kosten van uw nieuwbouw, verbouw of renovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals bouwmethode, het ontwerp en de kwaliteit.
Naast de bouwkosten krijgt u te maken met bijkomende kosten denk hierbij aan kavel-kosten, kosten voor leges van de gemeente en afwerking- en inrichtingskosten van bijvoorbeeld een keuken, vloeren ect. Gezamenlijk met u brengen wij deze kosten in beeld.

03. 

PLANNING

Een gedegen bouwplanning geeft ruim op tijd inzicht in de te maken keuzes, maar ook in de speelruimte voor flexibiliteit als het bouwproces daarom vraagt. Samen bespreken wij alle procedures. Met onze gezamenlijke overall planning bewaken wij de voortgang van het ontwerp- bouwproces.

 04

WERKZAAMHEDEN EN OPDRACHT

Gezamenlijk bespreken wij onze design en engineerings werkzaamheden horende bij uw PvE. De werkzaamheden stellen wij gezamenlijk op waarna wij een honorarium voorstel aan u doen toekomen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Architectenbureau S.H.M. van der Linde BV

 

Onder de Linden 1

7411  SK  Deventer 

(The Netherlands)

 

       T-           +31 575 522482

 W-     www.archlinde.com

 M-     info@archlinde.com