Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Park Wildyck  ,, Bouw uw eigen droomhuis '' 

 

De visie van architect Sylvan van der Linde

 

"Bouwen in Park Wildyck, een landelijke groene setting, betekent dat u een huis kunt realiseren waar u altijd al van droomde. Mede omdat het bestemmingsplan heel veel optimale vrijheden biedt, is dat voor mij, als architect een extra uitdaging.

Wij hebben een unieke indeling van de woning samengesteld als zijnde ruimtelijk en met mooie zichtlijnen, hetgeen garant staat voor een fijne leefkwaliteit. De indeling van de woning is leesbaar in de architectonische vormgeving. Het eigentijdse, maar tijdloze architectuurbeeld is een combinatie van stoere houten gebinten, metselwerk op kleur geschilderd met een fragiele, doch massieve rieten kap, met als verbijzondering de hoge beeldbepalende entree met blank koperen elementen.

Aan de tuinzijde wordt, door middel van gebinten, een fraaie Franse binnentuin gecreëerd, hetgeen door middel van platanen, gebruik van natuurlijke materialen en een groene invulling, nog verder versterkt zal worden.

Al deze architectonische elementen versterken het exclusieve beeld van het Wildyck, met zijn riante kavels en mooi landelijk karakter. Het plan is door mij zo ontworpen, dat het, op dezelfde plattegrond, een klassieke en een moderne versie kent.

 

Het zijn architectuurbeelden van een droomhuis, die de toekomstige Wildyck-bewoners ongetwijfeld zullen behagen."

 

Sylvan H.M. van der Linde
Van der Linde Architecten, Deventer

 

Voor meer informatie  http://www.wildyck.nl/park-wildyck